Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Kosovë po qëndron kryetari i Sllovenisë Janez Dërnovshek. Ai ka takuar presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova dhe zyrtarë të UNMIK-ut, si dhe ka vizituar disa tempuj fetarë ortodoksë në Kosovë. Zoti Dërnovshek tha se zgjidhja për statusin e Kosovës do të jetë shumë e afërt me propozimin e tij për subjektivitet ndërkombëtar të Kosovës dhe status eksterritorial për Kishat dhe manastiret.
XS
SM
MD
LG