Ndërlidhjet

VARSHAVË


Qeveria polake do të ngrejë një strukturë të posacme trupash kundër terrorizmit. Qendra kundër terrorit do të jetë pjesë organike e ministrisë së brendëshme, dhe do të drejtohet nga një zyrtar që ka punuar në Irak. Ekspertët polake do të ngrenë qendrën kundër terrorizmit mbi modelin britanik të strukturave të sigurisë.
XS
SM
MD
LG