Ndërlidhjet

KOPENHAGË


Prania e Kombeve të Bashkuara në Kosovë është qenësore për sigurinë dhe përcaktimin e statusit të saj - tha i dërguari i OKB-së për vlerësimin e gjendjes në Kosovë, ambasadori norvegjez në NATO, Kai Aide. Sipas tij, edhe prania e Shteteve të Bashkuara në Kosovë është jetike, kurse NATO është e vetmja strukturë që siguron stabilitet.
Këto komente Aide i bëri në sesionin vjeshtor të Asamblesë Parlamentare të NATO-s, që po mbahet në Kopenhagë.
XS
SM
MD
LG