Ndërlidhjet

TEL AVIV


Më shumë se 100.000 njerëz morën pjesë në tubimin në Tel Aviv, për shënimin e 10 vjetorit të vrasjes së kryeministrit të Izraelit Yitzhak Rabin. Edhe ish presidenti amerikan Bill Clinton iu drejtua pjesëmarrësve.
"Rabin, sot është aq real për mua, sa ishte edhe në ditën e fundit që kaloi në këtë botë. E kam dashur shumë dhe e kam nderuar për aftësinë e tij që të lëviz nga të qenit ushtar në pajtues, nga politikan në burrë shteti" tha Clinton.
XS
SM
MD
LG