Ndërlidhjet

ANAHEIM


Ish pjesëtari i grupit Beatles, Paul McCartey këngoi një serenatë për stacionin ndërkombëtar të hapsirës. Astronautët Bill McArthur dhe Valery Tokarov, u "gostitën" me këngën e Beatles "Good Day Sunshine", të interpretuar nga McCartey, drejtëpërdrejt nga paraqitjet e tij, gjatë turneut amerikan.
Kjo ishte hera e parë në histori që realizohet një lidhje e tillë.
XS
SM
MD
LG