Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Fatmirësisht, Kosova ka hyrë në fazën, në të cilën nuk mund të ndikojë asnjë rezolutë e Kuvendit apo qeverisë së Serbisë", deklaroi kryeministri i Kosovës Bajram Kosumi.
"Më vjen keq kur pas sa vjetëve dhe pas sa luftërave shkatërrimtare, politikanët e Serbisë, në vend që t'i orientojnë energjitë e veta në forcimin e ekonomisë dhe zgjidhjen e problemeve të shumta që kanë në shtetin e tyre, ata ende harxhojnë energji dhe orientojnë gabimisht shikimin e njerëzve të tyre kah problemi i Kosovës", tha Kosumi.
XS
SM
MD
LG