Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova tha se Trupat Mbrojtëse të Kosovës do ta kenë mbështetjen e tij në rrugën e tyre për t'u shndërruar në forca mbrojtëse të Kosovës.
Pas takimit me komandantin e TMK-së Agim Çeku, Rugova tha se i ka premtuar gjeneralit se Trupat Mbrojtëse të Kosovës do ta kenë mbështetjen e tij dhe të institucioneve në përpjekjet për t'u bërë forca të mbrojtjes.
Rugova tha se Kosova si vend i pavarur, i cili synon integrimin në Bashkimin Evropian dhe NATO, duhet të ketë forcat e veta të armatosura.
XS
SM
MD
LG