Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KOPENHAGË


"NATO-ja gjithnjë e më shumë po shikon mundësinë për të qenë një faktor i respektuar politik në diskutimin e të ardhmes së Kosovës, ka deklaruar sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jaap de Hoop Skiefer në Asamblenë parlamentare të NATO-s në Kopenhagë. Rritja e bashkëpunimit mes NATO-s dhe Bashkimit Evropian ka rritur aftësinë e Aleancës për t ëndihmuar në zgjidhjen e problemeve politiek në pjesë të nxehta të botës, ka shtuar Skiefer.
XS
SM
MD
LG