Ndërlidhjet

PRAGË


Kordinatori i paktit të stabilitetit për Ballkanin, Erhard Busek ka lajmëruar mbylljen e misionit të këtij pakti në vitin 2009. Busek tha se situata në rajon është stabile dhe Bashkimi Evropian është angazhuar për zgjerimin e tij me vendet ballkanike. Por ai shtoi se disa nga aktivitetet e paktit te stabilitetit, mund të realizohen nga organizata të reja që do të ngrihen në Ballkan.
XS
SM
MD
LG