Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjatë një takimi të zhvilluar sonte ndërmjet kryetarit
të Kuvendit të Kosovës, Nexhat Daci dhe kryetarit të
PDK-seë, Hashim Thaçi është thënë se ata janë përpjekur të arrihet një modifikim i Rezolutës së propozuar për pavarësine, në menyrë që ajo të reflektojë interesat e Kosovës, por edhe të mos kundershtohet nga bashkësia ndërkombëtare.
Puna në modifikimin e kësaj Rezolute ka mbetur të vazhdohet edhe nesër para fillimit të seancës plenare. Ndërkohë që shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen ka pohuar se kjo Rezolutë mund të shërbejë si kornizë e ekipit negociator kosovar, por jo si vendim i institucioneve për zgjidhjen e statusit.
XS
SM
MD
LG