Ndërlidhjet

TIRANË


Komisioni Evropian dhe Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara PNUD, i japin Shqipërisë 2,57 millionë euro për pastrimin e minave. Fondi do t'i jepet për zbatim programit të antiminave dhe lëndëve eksplozive, në verilindje të vendit, në kufi me Kosovën dhe Maqedoninë. Që nga fillimi i luftës në Kosovë, përgjatë zonave kufitare nga minat kanë vdekur 34 persona dhe plagosur mbi 200 të tjerë.
XS
SM
MD
LG