Ndërlidhjet

PRAGË


Kordinatori i paktit të stabilitetit për Ballkanin, Erhard Busek paralajmëroi mbylljen e misionit të këtij pakti në vitin 2009.Busek tha se situata në rajon është stabile dhe BE është angazhuar për zgjerimin e tij me vendet ballkanike, por shtoi se disa nga aktivitetet e paktit te stabilitetit, mund të realizohen nga organizata të reja që do të ngrihen në Ballkan.
XS
SM
MD
LG