Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën e cila rikonfirmon vullnetin e popullit të Kosovës për shtet të pavaraur dhe sovran. Rezoluta e cila do të jetë dhe si platfomë për grupin negociator për statusin, thekson orientimin euroatlantik të një Kosove të pavarur dhe përkushtimin për respektimin e të drejtave të njeriut duke përfshirë garanci të forta dhe për pakicat.
XS
SM
MD
LG