Ndërlidhjet

VJENË


"Pavarësia e Kosovës, si rezultat i marrëveshjes historike ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, që serbëve në Kosovë u garanton të drejtat qytetare, jetën normale dhe kthimin e të zhvendosurve, është zgjidhje që mund të paramendohet" tha lideri i Partisë Liberale Demokrate të Serbisë, Çedomir Jovanoviq.
Në një intervistë për gazetën austriake "Standard", ai tha se do të ishte "katastrofike nëse Beogradi, për shkak të pavarësisë eventuale të Kosovës do të hynte sërish në konflikt me gjithë botën".
XS
SM
MD
LG