Ndërlidhjet

VJENË


Rreth 100 përfaqësues politikë dhe shkencëtarë nga Evropa Juglindore, diskutuan në Vjenë për "qasjet e ndryshme ndaj Ballkanit". Kryesuesi i Social demokratëve në Parlamentin Evropian, Hannes Svoboda tha se Kosova është problem i vështirë. Ai u shpreh i bindur se pavarësia do të ishte zgjidhje e problemit.
"Cilido politikan i arsyeshëm duhet ta dijë se mund të priten probleme të vazhdueshme në përpjekjet për mbajtjen e Kosovës si pjesë të Serbisë" tha Svoboda.
XS
SM
MD
LG