Ndërlidhjet

ATHINË


Ekspertët shëndetësorë nga 14 vende të Ballkanit dhe Detit të Zi po diskutojnë në Athinë për sistemin "e parandalimit dhe frenimit" të përhapjes së gripit të shpezëve. Komisioneri për Shëndetësi i Bashkimit Evropian Markos Kyprianou tha se "nuk po përballemi me një problem kombëtar apo lokal, por me vështirësi globale".
XS
SM
MD
LG