Ndërlidhjet

NJU JORK


Asambleja e përgjithëshme e Kombeve të Bashkuara ka miratuar një rezolutë mbi dhunimin e teë drejtave të njeriut në Iran. Në rezolutën e OKB-së shprehet shqetësimi për dhunimin e të drejtave njerëzore nga sistemi autoritar i Teheranit. Vendet anëtare të OKB-së, kërkojnë ti jepet fund ekzekutimit të adoleshentëve, diskriminimit etniko- fetar, si dhe të mbrojë të drejtat e gazetarëve dhe opozitës.
XS
SM
MD
LG