Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Vendet donatore në konferencën për rindërtimin e Pakistanit, pas termetiti te tetorit, u zotuan të japin rreth 3 miliardë dollarë. Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Kofi Annan kërkoi mbështetje dhe një angazhim i përgjithshem i të gjitha qeverive, shoqerisë civile, dhe biznesit, për ti ardhur në ndihmë Pakistanit. Presidenti Musharaf trajtoi në konferencë cështjen e Kashmirit. "I bëj thirrje Indisë dhe qeverisë së saj të ndihmojnë Kashmirin për të zgjidhur sa me parë konfliktin"- tha presidenti i Pakistanit, Musharaf.
XS
SM
MD
LG