Ndërlidhjet

BAGDAD


Zyrtarët thanë se "votimi i veçantë" për zgjedhjet parlamentare në Irak, do të fillojë me 12 dhjetor. Në këtë votim do të përfshihen pacientët nëpër spitale, forcat e sigurisë dhe të burgosurit. Pjesa tjetër e qytetarëve do të votojë me 15 dhjetor.
Masat e sigurisë për votimet do të shtohen dhe zyrtarët shpresojnë që në këto zgjedhje do të marrin pjesë edhe pjesëtarët e komunitetit të arabëve synni.
XS
SM
MD
LG