Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Bajram Kosumi shprehet i sigurt se rezultati i bisedimeve për statusin e Kosovës do të jetë pavarësia. Në një intervistë për AFP-në, Kosumi tha se praktikisht Kosova po funksionon në mënyre të pavarur nga Serbia qysh prej 6 vitesh dhe kjo është pothuajse 100 % pavarësi. "Statusi i Kosovës është ende i padefinuar dhe pavarësia do të zgjidhet në bashkëpunim me komunitetin ndërkombëtar"–tha kryeministri Kosumi. Sipas tij serbët e Kosovës nuk kanë të ardhme tjetër perveçse në Kosovë sespse ajo eshte shtepia e tyre.
XS
SM
MD
LG