Ndërlidhjet

TIRANË


Kuvendi i Shqipërisë njëzërit e ka miratuar rezolutën për Kosovën.
Për rezolutën, e cila më parë u miratua në parim, sot votuan të gjithë deputetët e pranishëm në sallë.
Rezoluta e hartuar nga komisioni i Jashtëm i Kuvendit e përshëndet vendimin e Këshillit të Sigurimit të KB, duke nënvizuar nevojën e kalimit nga statusi aktual në krijimin e një shteti të pavarur dhe demokratik evropian.
XS
SM
MD
LG