Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kuvendi i Serbisë sot e miratoi projekt rezolutën e qeverisë së Serbisë për Kosovën.
Në arsyetimin e propozimit të Qeverisë, kryeministri Vojisllav Koshtunica tha se zgjidhja për statusin e ardhshëm të Kosovës duhet të kërkohet në kuadër të ruajtjes së integritetit territorial të Serbisë e Malit të Zi, dhe autonomisë thelbësore për shqiptarët e Kosovës.
"Kuvendi dhe Qeveria e Serbisë do të jenë unikë se Kosova është pjesë përbërëse e Serbisë, ashtu ka qenë dhe ashtu duhet të mbetet", tha Koshtunica.
XS
SM
MD
LG