Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Gjykatësit e Kombeve të Bashkuara kanë kërkuar nga NATO-ja, SHBA-të, Kanadaja, Islanda dhe Luksemburgu që t'i dorëzojë incizimet e komunikimeve, në të cilat është ndërlidhur ish shefi i shtatmadhorisë së ushtrisë jugosllave.
Dragoljub Ojdaniq i kërkoi dokumentat e regjistruara prej janarit deri në qershor të vitit 1999, që kanë të bëjnë me njohuritë e tij për deportimin dhe vrasjen e shqiptarëve në Kosovë.
XS
SM
MD
LG