Ndërlidhjet

VJENË


"Bashkimi Evropian synon Kosovën demokratike dhe shumë etnike. Unioni kundërshton kthimin në gjendjen e para vitit 1999 si dhe ndarjen e Kosovës, apo bashkangjitjen e saj ndonjë vendi fqinj", tha i dërguari i Bashkimit Evropian në bisedimet për statusin e Kosovës, Stephan Lehne. Për gazetën austriake "Standard" ai tha se gjendja e pakicave, do të jetë çështje vendimtare në negociatat për statusin.
XS
SM
MD
LG