Ndërlidhjet

AMAN


Britania e Madhe ka rënë dakort me mbretin e Jordanisë Abdullah për bashkëpunim ushtarak në mbrojtje. Shefi i mbrojtjes angleze gjenerali Mike Jackon ka nënshkruar me homologun jordanez Khalid al-Sarayreh, marëveshjen për ngushtimin e marëdhenive mes dy ushtrive, si dhe shkëmbimin e ndërsjelltë të logjistikës.
XS
SM
MD
LG