Ndërlidhjet

HAGË


Gjykata Ndërkombëtare e Krimeve të luftës për ish Jugosllavinë po sheh mundësinë e ndarjes së gjykimit të Millosheviçit në gjyqe të veçanta që do mbulonin pjesë të caktuara të akuzës. Gjyqtarët dhe prokurorët po shohin mundësinë e dënimit të Millosheviçit lidhur me akuzat rreth Kosovës dhe më vonë të trajtojnë akuzat që kanë të bëjnë me krimet në Kroaci dhe Bosnjë. Kjo synon një lloj përfundimi të procesit që po vazhdon prej katër vitesh dhe që është ndërprerë 18 herë që nga fillimi i tij më 12 shkurt 2002.
XS
SM
MD
LG