Ndërlidhjet

UASHINGTON


Liderët poltikë të Bosnjës kanë rënë dakort për ndryshimet kushtetuese. Sipas propozimeve të bëra, sistemi kushtetues parashikon një president të vetëm. Bisedimet u mbajtën në Uahington dhe në to morrën pjesë përfaqësues serbe, boshnjakë myslimanë dhe kroatë. Nënsekretari amerikan i Shtetit Nikolas Berns tha se marrëveshja e arritur për ndryshimet kushtetuese mund të çojë në krijimin e një entiteti të vetëm.
XS
SM
MD
LG