Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ndarja e mundshme e gjykimit të Millosheviçit, në mënyrë që të dënohet veçams për akuzat për Kosovën dhe më vonë për krimet në Bosnjë dhe Kroaci do shkaktojë "dëme të parriparueshme dhe të jashtëzakonshme", ka deklaruar Zdenko Tomanoviç, këshilltar ligjor i Millosheviçit.
Gjyakata e Hagës për shkak të ndërprerjeve të shumta po sheh mundësinë e dhënjes së verdiktit për krimet kundër njerëzimit të kryera në Kosovë.
XS
SM
MD
LG