Ndërlidhjet

UASHINGTON


"Pas fokusimit në Bosnjë gjatë kësaj jave, pres me padurim të shohë zhvillimet në një detyrë edhe më të vështirë që shtrihet përpara negociatorëve për Ballkanin dhe kjo është zgjidhja e statusit përfundimtar të Kosovës. Zgjatjet e mëtejshme dhe ngritja e tensioneve vetëm do t'i vështirësojnë dhe më shumë bisedimet, por ato duhet të vazhdojnë edhe me një përfshirje më të madhe amerikane", shkruan në mes të tjerash ish presidenti amerikan Bill Clinton në një editorial botuar në të përditshmen Wall Street Journal.
XS
SM
MD
LG