Ndërlidhjet

LJUBJANË


Shefi i OSBE, ministri i jashtëm sloven Dimitrij Rupel kërkoi që organizata e sigurisë të luajë një rol efikas në bisedimet e pritshme për statusin. "OSBE do të jetë shumë aktive në Kosovë dhe BE duhet ti delegojë kompetenca organizatës me afro 1900 punonjës në terren"-tha Rupel në një konferencë për mediat. Statusi i Kosovës pritet të jetë një nga temat e samitit të ministrave të vendeve anëtare tëOSBE-së, dhe delegacioneve që do të mbahet në Lubjane në 5 dhe 6 dhjetor.
XS
SM
MD
LG