Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Drejtori i zyrës së OKB-së për narkotikët dhe krimet, Antonio Maria Kosta shprehi shqetësimin se prodhimi i opiumit në Afganistan, do të shënojë rritje dramatike gjatë vitit të ardhshëm.
"Para së gjithash ne kemi informacione se një numër i trafikantëve po shpërndajnë falas farën, që mund të çojë në shtimin e prodhimit në vitin 2006" tha Costa.
XS
SM
MD
LG