Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryeministri i Malit të Zi Millo Gjukanoviq tha sot se të dërguarin e Kombeve të Bashkuara për Kosovën Marti Ahtisari do ta njoftojë statusi i Kosovës dhe pavarësia e Malit te Zi nuk janë të ndërlidhura. "Nuk ekziston ndërvarësi e fortë ndërmjet proçesit të definimit të statusit të Kosovës dhe proçesit te ripërtërirjes së pavarësise së Malit të Zi", tha Gjukanoviq, para vizitës se nesërme te Ahtisarit ne Podgoricë.
XS
SM
MD
LG