Ndërlidhjet

BRUKSEL


Parlamenti evropian ka miratuar disa masa anti- terrorizëm për 25 vendet anëtare të BE-së, të cilat pritet të zbatohen në fund të këtij viti. Në qendër të paketës kundër terrorizmit, është survejimi i telefonit dhe postës elektronike nga 6 deri në 12 muaj, në rast dyshimesh për aktivitet terrorist. Por përgjimi i telefonave nga disa eurodeputetë është cilësuar si një dhunim i privacisë.
XS
SM
MD
LG