Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian ka paralajmëruar Iranin për dhunim të të drejtave të njeriut. Sipas një deklarate të unionit, autoritetet iraniane, nuk lënë hapësirë për popullin që ai të gëzoje të drejten e fjalës së lirë dhe ngritjes së organizatave për këte çështje. Bashkimi Evropian kujton rastet e burgosjes së gazetarit Akban Ganji në vitin 2000 dhe më vonë avokatit të tij.
XS
SM
MD
LG