Ndërlidhjet

PRISHTINË


Lideri i partisë Ora në Kosovë, Veton Surroi tha sot se nëse shqiptaret janë të mençur dhe me fat, vitin e ardhshëm do ta përjetojmë pavarësinë dhe brenda 10-15 vjetëve do jemi pjesë e familjes evropiane”.
Sipas Surroit një nga vijat kryesore të procesit të negociatave për statusin përfundimtar është avancimi i partneritetit me bashkësinë ndërkombëtare:
“Nga procesi negociator nuk do të prodhohet vetëm ceshja e sovranitetit, por Kosova ka nevojë të jetë partner i bashkësisë ndërkombëatre, të jetë anëtar i OKB-se, palë kontraktuese me Bankën Botërore, dhe me FMN" tha Surroi gjatë fjalimit të mbajtur në kongresin e partisë së tij.
XS
SM
MD
LG