Ndërlidhjet

LJUBJANË


Çështja e Kosovës ka qenë një nga temat e takimit të mbrëmshem mes presidentit shqiptar Moisiu dhe ai slloven Drnovsek. Sipas njoftimit të zyrës së presidentit slloven, Moisiu ka kërkuar mbështetjen e Sllovenisë për proçesin e asocim stabilizimit të Shqipërisë në BE.
XS
SM
MD
LG