Ndërlidhjet

GROZNI


Në Çeçeni u mbyllën votimet dhe rezultat paraprak i tyre pritet të dalë pas disa orësh, ndërsa ai zyrtar pas dy ditësh. Sipas komisionit zgjedhor në zgjedhje morën pjesë mbi gjysma e përqindjes së votuesve. Kryetari i komisionit Ismail Baikhanov tha se zgjedhjet janë shpallur të vlefshme, ato ishin të qeta dhe nuk u cënua ligji zgjedhor.
XS
SM
MD
LG