Ndërlidhjet

VJENË


Konkretizimi i perspektivës evropiane për Ballkanin është forca lëvizëse kryesore në Evropën juglindore, ka vlerësuar shefja e diplomacisë austriake Ursula Plashnik, duke shprehur bindjen se Austria do të përfitojë nga zgjërimet e mëtejme të BE në Ballkan.
Plashnik tha se perspektiva e anëtarësimit të Ballkanit në Bashkimin Evropian është e pakontestueshme, por atë e pret rrugë e gjatë dhe shumë punë.
XS
SM
MD
LG