Ndërlidhjet

BARCELONË


Bashkimi Evropian po bën përpjekje të miratojë një deklaratë kundër terrorizmit me vendet e Mesdheut në samitin, i cili sot i përmbyll punimet në Barcelonë.
Mbrëmë diplomatët punuan deri vonë për të harmonizuar tekstin, i cili u bën thirrje vendeve të BE-së dhe të Mesdheut, që të angazhohen bashkë në luftimin e terrorizmit.
Raportohet se mospajtimet janë paraqitur në çështjen e përkufizimit të terrorizmit.
XS
SM
MD
LG