Ndërlidhjet

GROZNI


Rezultatet preliminare nga zgjedhjet e përgjithshme në Çeçeni tregojnë se prin partia promoskovite Rusia e Bashkuar, pas së cilës radhiten Partia Komuniste dhe Unioni i Forcave të Djathta.
Kryengritësit çeçenë nuk morën pjesë në zgjedhjet, kurse vëzhguesit ndërkombëtarë ishin të paktë.
XS
SM
MD
LG