Ndërlidhjet

GROZNI


Presidenti i Rusisë Vladimir Putin mirëpriti rezultatet paraprake të zgjedhjeve të djeshme parlamentare në Çeçeni.
"Si vetë çeçenët ashtu edhe të gjithë ata që jetojnë atje, edhe një herë manifestuan bindshëm forcën e karakterit, pjekurinë politike dhe aftësitë organizative" tha Putin, sipas të cilit votimet finalizuan procesin legal për rivendosjen e rendit kushtetues në Çeçeni.
Vëzhguesit e Këshillit të Evropës shprehën dyshime se zgjedhjet ishin të lira dhe demokratike.
XS
SM
MD
LG