Ndërlidhjet

TIRANË


Në Shqipëri u shënua sot Dita e Pavarësisë dhe e Çlirimit. Kryeministri Sali Berisha bashkoi me një vendim qeverie ceremonitë festive për këto festa. Ai tha se çdo kush mund të festojë ashtu si dëshiron dhe kur dëshiron.
Që nga viti 1992, ndërmjet dy forcave kryesore politike në Shqipëri: Partisë Demokratike dhe Socialiste ka nisur mosmarrëveshja për Ditën e Çlirimit.
XS
SM
MD
LG