Ndërlidhjet

BRUKSEL


Organizata Forumi 2015 nga Prishtina, sot në Bruksel paraqiti raportin "Pse pavarësi për Kosovën". Në Qendrën për studime të politikave evropiane, ku u paraqit ky studim, ishin të pranishëm edhe shumë përfaqësues të Komisionit Evropian, të Këshillit të Evropës, të Parlamentit Evropian dhe të NATO-s. Doris Pack nga Parlamenti Evropian, në këtë takim, mbështeti pavarësinë e kushtëzuar për Kosovën.
XS
SM
MD
LG