Ndërlidhjet

SHKUP


Zëvendësi i Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s, Alessandro Minuto Rizzo lëvdoi reformat ushtarake në Maqedoni. Në një komunikatë të kabinetit të presidentit të Maqedonisë Branko Crvenkovski, ai citohet të ketë thënë se "Maqedonia po ec në drejtimin e duhur".
Ndërkaq, Crvenkovski tha se reformat nuk janë të nevojshme vetëm për anëtarësimin në BE dhe NATO por edhe për përmirësimin e jetës së qytetarëve.
XS
SM
MD
LG