Ndërlidhjet

BAGDAD


Në Bagdad rifilloi dhe u shtye sërish, deri më 5 dhjetor, gjykimi i Saddam Hussein-it. Vendimi u muar për t'i dhënë kohë mbrojtjes që të gjej zëvendësim për dy avokatë: njëri i vrarë dhe tjetri i plagosur. Hussein në fillim të seancës, iu ankua gjykatësit pasi policët e "huaj" e kishin sjell në sallë të prangosur.
"Ju jeni sovran dhe ata janë pushtues. Duhet t'i urdhëroni të bëjnë atë që është e drejtë" tha Hussein.
Po sot, në Bagdad u vranë dy anëtarë të Partisë islamike irakiane.
XS
SM
MD
LG