Ndërlidhjet

MONTREAL


Të dërguarit nga më shumë se 180 vende të botës e hapën konferencën ndërkombëtare në Kanada, në përpjekje për të reduktuar ngrohjen globale.
Takimi në Montreal është i pari i këtij lloji pas hyrjes në fuqi të traktatit të Kjotos.
Në tubimin që do të zgjasë deri më 9 dhjetor, marrin pjesë rreth 10 mijë diplomatë, shkencëtarë, aktivistë të mjedisit dhe përfaqësues të biznesit.
XS
SM
MD
LG