Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Bashkimi Evropian tha se me një milion euro do t'i finansojë përgatitjet për regjistrimin e popullsisë në Kosovë, dhe atë përmes Agjencisë Evropiane për Rindërtim dhe konzorciumit që do të udhëhiqet nga Enti i Statistikave i Italisë.
Shefi i zyrës së BE-së në Prishtinë Giorgio Mamberto tha se regjistrimi i popullsisë në Kosovë duhet të realizohet me efikasitet dhe në bazë të rregullave të njëjta për të gjithë.
Regjistrimi është planifikuar të bëhet në prill 2006.
XS
SM
MD
LG