Ndërlidhjet

DUBAI


Televizioni satelitor Al-Jazeera transmetoi një videoincizim, në të cilin u pa një grup irakian dhe disa perëndimorë të rrëmbyer, për të cilët rrëmbyesit thanë se janë "spiunë të forcave pushtuese".
AlJazeera tha se i rrëmbyeri është britaniku Norman Kember, njëri nga 4 punonjësit humanitarë që u rrëmbyen të shtunën në Bagdad.
XS
SM
MD
LG