Ndërlidhjet

HAGË


Tribunali i Hagës pritet të shpall sot akgjykimin për ish pjesëtarët e UÇK-së, Fatmir Limaj, Haradin Balaj dhe Isak Musliu. Gjykimi i tyre ka filluar para një viti. Ata janë deklaruar të pafajshëm në akuzat për krime gjatë periudhës së luftës në Kosovë. Zyra amerikane në Prishtin ndërkaq ka paralajmëruar qytetarët amerikanë në Kosovë që të jenë të kujdesshëm gjatë ditës së sotme, duke paralajmëruar edhe protesta të mundshme në ndërlidhje me aktvendimin e Tribunalit.
XS
SM
MD
LG