Ndërlidhjet

TIRANË


Në Tiranë vazhdon edhe sot konferenca e zyrtarëve të lartë të mbrojtjes nga 34 vende, trupat e të cilave shërbejnë në Irak. Konferenca organizohet nga Komanda Qëndrore amerikane, si pjesë e takimeve të rregullta të përfaqësuesve të ushtrive. "Ne jemi optimist për rezultatin e operacioneve në Irak dhe Afganistan, por ne e dijmë se luftëra të rëndësishme si këto kërkojnë koalicion ndërkombëtar" tha shefi i shtatmadhorisë së ushtrisë amerikane, gjenerali John Abizaid.
XS
SM
MD
LG